عشق من به قهوه از مادر من ناشی می شود.
برای او نوشیدن قهوه ترک یک رسم تقریباً روزانه بود که باید با دوستان و خانواده انجام شود. این بیش از هر چیز راهی برای جشن گرفتن دوستی های او و نشان دادن قدردانی از کسانی بود که دوستشان داشت.
یک فنجان قهوه ترک تازه پخته شده از نمای جلو به تصویر کشیده شده است.
اگرچه بیشتر زندگی خود را کار می کرد ، اما در آن روزهای نادر که در خانه بود ، صبح ها دوستانش را برای قهوه دعوت می کرد. قبل از رسیدن آنها ، او مرا وادار کرد که دو ظرف درست کنم: یکی با فنجان قهوه ترکی و دیگری با فنجان آب. ما همیشه چیز شیرینی برای سرو قهوه شما خواهیم داشت. اگرچه دلمه های ترکی سنتی ترند ، مادرم دوست داشت شکلاتش را سرو کند.
دستور تهیه خاویار تگزاس
ایکس
وقتی دوستانش از راه رسیدند ، تهیه و سرو قهوه وظیفه من بود. بعد از خوش آمدگویی از آنها می پرسم که چگونه قهوه خود را بگیرند و بلافاصله به آشپزخانه می روم تا آن را به دلخواه خود درست کنم. همان لحظه غرور آفرینی مادرم بود که من با سینی در دست از آشپزخانه بیرون می آمدم.
وقتی امروز به عقب نگاه می کنم و به آن فکر می کنم ، می فهمم که درک سنت من در پشت آن برای او چقدر مهم است. من بسیار خوش شانس بودم که در سن جوانی اجازه نوشیدن قهوه و یادگیری لذت بردن از آن را از طریق سنت های خانوادگی داشتم.
پرتره از یک زن ، نمای رو به جلو ، در حال سرو قهوه
در ترکیه ، وقتی به خانه شخصی می روید ، اولین سوال این نیست که آیا می خواهید قهوه ترک بخورید ، بلکه چگونه می خواهید قهوه خود را تهیه کنید. چگونه میزبان شما می پرسد که دوست دارید چه مقدار قند در قهوه خود داشته باشید. برای پاسخ به سوال ، می توانید بگویید "SAD" که به معنای عدم قند است. "az seker" ، به معنی قند بسیار کمی ؛ اورتا ، یعنی با 1-2 قاشق چای خوری شکر ؛ یا "sekerli" یا 3-4 قاشق چای خوری شکر.
پس از ثبت سفارش ، تهیه قهوه بر اساس ترجیحات قندهای فردی به عهده شخص قهوه است. معمولاً این پسر کوچکترین دختر خانه است. همانطور که می توانید تصور کنید ، من به عنوان تنها دختر خانواده خود ، بیش از سهم قهوه خود را در زندگی ساخته ام. بنابراین ، من به اندازه کافی واجد شرایط هستم تا بتوانم دانش خود را با شما در میان بگذارم.
قهوه ترکی در لیوانی که از نمای رو به تصویر کشیده شده ریخته می شود
مواد لازم شما:
مواد قهوه ترک از بالای صفحه به تصویر کشیده شده است
شما نیاز خواهید داشت:
آب تصفیه شده سرد
قهوه ترکی: قهوه ترکی خیلی بهتر از قهوه معمولی است. اگرچه خودتان می توانید آن را آسیاب کنید ، امروزه می توانید آن را در بیشتر سوپرمارکت های خاورمیانه یا مدیترانه پیدا کنید. مارک مورد علاقه من Kurukahveci Mehmet Efendi (لینک وابسته) است.
Cezve (گلدان مخصوص ته پهن که معمولاً از مس ساخته می شود) من قابلمه ای شبیه قابلمه قهوه مسی ترکیه (لینک وابسته) دارم و سالهاست که از آن استفاده می کنم.
لیوان های قهوه ترک: در اینجا مجموعه ای (لینک ارجاع) وجود دارد که می توانید خریداری کنید
شکر دانه ریز
طرز تهیه قهوه ترک
تهیه قهوه ترک آسان است و به مهارت خاصی احتیاج ندارد ، به شرطی که دو ترفند را بدانید.
در اینجا نحوه ، به طور خلاصه:
یک زن برای اندازه گیری آب را در یک فنجان می ریزد
یک زن در جرعه آب می ریزد
آب: همیشه از آب سرد و فیلتر شده استفاده کنید. برای اندازه گیری میزان آب در هر فنجان ، از فنجان قهوه ای که استفاده می کنید استفاده کنید.
وقتی نوبت به نسبت آب قهوه ترک می رسد ، قانون اصلی من یک و نیم "فنجان" آب در هر فنجان است. باز هم اندازه گیری "فنجان" فنجان قهوه ای است که در آن قهوه را سرو خواهید کرد ، نه فنجان اندازه گیری استاندارد.
یک زن قهوه را در قابلمه می گذارد - با نام مستعار سزوه
زنی قهقه را در جیر جیر قرار می دهد
قهوه و شکر: برای هر فنجان قهوه ، از یک قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده استفاده کنید. اگر یک فنجان شکر آماده می کنید ، ابتدا آن را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مخلوط شود. با این حال ، اگر یک یا چند نفر از میهمانان قند را دوست ندارند ، ابتدا آن فنجان را آماده کرده و بریزید. پس از برگرداندن قابلمه قهوه به اجاق گاز ، شکر بیشتری اضافه کنید تا مطابق با ترجیحات مهمانان باقیمانده باشد.
از زنی که از نمای جلو در حال مخلوط کردن مواد است ، عکس گرفته می شود
پرتره از یک زن ، نمای رو به جلو ، در حال سرو قهوه
طرز تهیه قهوه ترک
بگذارید مخلوط به آرامی روی حرارت متوسط بجوشد. این کار 3-4 دقیقه طول خواهد کشید ، بنابراین از نزدیک تماشا کنید. با گرم شدن قهوه ، کف تیره تری ایجاد می شود.
یک دیگ قهوه روی اجاق گاز پخته شده تا کف غلیظ آن بیرون بیاید
زنی قهوه ترک تازه را به هرکسی که بخواند می ریزد
معمول و مهم این است که قهوه ترک را با کف آن بپوشانید. وقتی مخلوط نزدیک به جوش آمد ، با یک قاشق کوچک مقداری کف را به هر فنجان قهوه منتقل کنید. قابلمه قهوه را به اجاق برگردانید.
وقتی قهوه جوش آمد ، نیمی از قهوه را درون فنجان ها روی کف بریزید. قابلمه قهوه را به اجاق برگردانید و قهوه باقیمانده را برای 10-15 ثانیه اضافی بجوشانید و فنجان ها را تا لبه پر کنید.
چگونه درخواست شود:
یک زن دو فنجان قهوه در R ارائه می دهد.
پرتو
برای خدمت:
ما همیشه قهوه ترک را با آب سرد (یا در دمای اتاق) سرو می کنیم ، زیرا یک جرعه آب به فرد اجازه می دهد قبل از نوشیدن قهوه کام خود را پاک کند تا بهترین لذت را داشته باشد. علاوه بر آب ، بیشتر مردم دوست دارند آن را در کنار دسرهای کوچک مانند انواع غذاهای ترکی ، شکلات ، پودینگ و غیره سرو کنند.
هنگام درخواست ، مهم است که با بزرگترین مهمان در اتاق شروع کنید. تصدیق سن آنها نشانه احترام و بی احترامی است.
از آنجا که چگالی این نوع قهوه نسبت به قهوه صافی است ، نوشیدن بیش از یک فنجان معمول نیست. من در بعضی از وب سایت ها خوانده ام که برخی افراد به قهوه خود شیر یا خامه اضافه می کنند ، اما صادقانه بگویم ، من در ترکیه ندیده ام که کسی شیر یا خامه به قهوه ترک خود اضافه کند.
یک فنجان قهوه ترک از نمای جلو به تصویر کشیده شده است.
نزدیک به هشت سال پس از مرگش ، وقتی امروز چشمانم را می بندم و به مادرم فکر می کنم ، تصور می کنم که او یک فنجان قهوه ترکی در دست دارد ، و داستان هایی را از آنچه همان روز اتفاق افتاده تعریف می کند. اگرچه من می خواهم هر فرصتی که دارم به سنتهای خانواده خود ادامه دهم ، اما می دانم که بدون آنها هرگز مثل گذشته نخواهند بود.
یک فنجان قهوه از بالا عکس گرفته ، در کنار شکلات و آب
سوالات متداول:
برای تهیه قهوه ترک چه نوع قهوه / تفت بخرم؟
تعداد کمی از خوانندگان از من سال می کردند که آیا اگر از باریستا بخواهند آن را مانند قهوه ترک خرد کند ، آیا قهوه استارباکس جواب می دهد؟ صادقانه بگویم ، من هرگز این مورد را امتحان نکرده ام ، اما فکر نمی کنم چنین باشد. آنچه من به طور قطع می دانم (و توصیه می کنم) Kurukahveci Mehmet Efendi (لینک وابسته) است. این قهوه ای است که هنگام تهیه قهوه ترکی خود استفاده می کنم (و با نوشیدن آن بزرگ شدم).
آیا برای تهیه قهوه ترک به این قابلمه مخصوص (سیزوی یا ایبریک) نیاز دارم؟
پاسخ این است که، بستگی دارد. من توصیه می کنم که آن را به عنوان (1) رسم طبخ قهوه ترک در اجاق گاز تهیه کنید و (2) پختن آن را در یک صدای جیر جیر کف ضخیمی به شما می دهد (در مورد این در زیر بیشتر). با این اوصاف ، اگر به این دو مورد علاقه ندارید ، می توانید قهوه ما را در یک قابلمه بسیار کوچک درست کنید.
من یکی از آن ها را شبیه قابلمه قهوه مسی ترکی (لینک ادامه دار) دارم و سال هاست از آن استفاده می کنم.
چگونه آن کف ضخیم را از بالا به دست می آورید؟
این یک بحث داغ است و اگر از افراد مختلف س askال کنید ممکن است پاسخ های متفاوتی بگیرید. مراحلی که مادرم به من آموخت در اینجا آمده است:
هنگامی که آب ، قهوه و شکر را مخلوط کردید (در صورت استفاده) سریع مخلوط کنید اما در مصرف آن زیاده روی نکنید. از آنجایی که آنها را در قابلمه (جیر جیر) بسیار کوچکی می پزید ، با جوش آمدن خودشان مخلوط می شوند. می دانم که مخلوط کردن آن با مقاومت در برابر اصرار بسیار وسوسه انگیز است.
هنگامی که اولین ریختن خود را ریختید ، می توانید آن را مخلوط کنید زیرا قسمت کفدار ضخیم تر باید از قبل در لیوان باشد.
در حین ریختن دومی ، حتماً خیلی آهسته بریزید تا کف آن شکسته نشود.
اگر من برای چندین نفر با ترجیحات مختلف قند قهوه ترک درست کنم چه؟
اگر این مورد باشد ، می توانید یکی از دو کار را انجام دهید. در مرحله اول ، شما می توانید آن را در گلدان های مختلف درست کنید ، اما برای آن ، شما باید بیش از یک CEzve داشته باشید.
دوم ، می توانید بدون شکر آن را درست کنید ، اولین ریختن را روی همه فنجان ها بریزید و سپس شکر را به پور دوم اضافه کنید.
به عنوان مثال: فرض کنید من برای دو نفر از مهمانانم قهوه ترک درست می کنم. ابتدا با شخصی که می خواهد آن را بنوشد (بدون قند) شروع کنید و سپس با نفر دوم که می خواهد آن را بنوشید ادامه دهید (1-2 قاشق چایخوری شکر). در اینجا مراحلی وجود دارد که برای ساخت همزمان آن (دنبال کنید) دنبال می کنم:
با پختن آب و قهوه برای دو وعده بدون افزودن شکر شروع کنید
اولین ریختن را تا نیمه در دو قابلمه قهوه بریزید.
وعده دوم را بجوشانید و وعده اول را بدون شکر پر کنید.
قبل از این که وعده دوم را بلند کنید ، شکر را به قابلمه اضافه کنید ، مخلوط کنید و بجوشانید. از آنجا که قهوه ترک بسیار غلیظ است و در یک فنجان کوچک سرو می شود ، شیرینی کافی خواهد داشت.
کاپ های آبی تصاویر را از کجا آورده اید؟
من آن لیوان ها را از یکی از دوستانم قرض کردم. آنها هدیه شوهرش به او بودند. او سالها پیش آن را از Pasabahce خریداری کرده است. مطمئن نیستم که آیا آنها هنوز آنها را می فروشند ، اما از آنجا که این سوال بیش از یک بار پرسیده شده است ، من فکر کردم که می توانم در اینجا به آن پاسخ دهم.
فنجان های قهوه ترک را از کجا می توان پیدا کرد؟
اگر به ترکیه و بیشتر کشورهای همسایه دیگر سفر کنید ، می توانید گزینه های متنوعی برای فنجان قهوه ترک پیدا کنید. با این حال ، اگر این امکان وجود ندارد ، به راحتی می توانید آن را به صورت آنلاین پیدا کنید. علاوه بر این ، می توانید از فنجان های اسپرسو استفاده کنید. آنها کمی بزرگتر هستند اما کار را انجام می دهند.
در اینجا یک بسته (پیوند را دنبال کنید) است که می توانید برای تهیه هر دو نوع قهوه استفاده کنید.
خواندن قهوه ترک (فال) چیست؟ آیا او را باور می کنید؟
این یک رسم است که بعد از اتمام قهوه ، فنجان خود را زیر و رو می کنید و اجازه می دهید تا خنک شود تا شخص دیگری بتواند "فنجان شما را بخواند". این یک سنت سرگرم کننده است ، جایی که کسی (با استعداد کافی برای ساختن چیزهایی) به لیوان نگاه می کند و سعی می کند آینده شما را بر اساس اشکال قهوه باقیمانده که روی دیوارهای خانه شما چسبیده است ، حدس بزند.
شیشه. اگر به چنین چیزی ایمان داشته باشید ، بسیار سرگرم کننده خواهد بود.
مادرم از آن دسته افرادی بود که فقط برای سرگرمی جام های مردم را می خواند. من دیگر اعتقادی به چنین قرائت هایی ندارم ، اما به عنوان نوجوانی و هر هفته عاشق پسر دیگری می شوم ، یادم می آید که قهوه ترک زیادی می نوشیدم و از او التماس می کردم فنجان مرا بخواند تا ببیند آیا "عشق جدیدی که پیدا کردم" به من می گوید به این زودی ها بیرون بروم یا نه.
طرز تهیه قهوه ترک در خانه
توسط آیزگل سانفورد
مقدار: 2 وعده
زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت و پز: 10 دقیقه زمان کل: 15 دقیقه
نحوه پخت ، دم و تهیه قهوه ترک در خانه را با روشی که از مادرم آموختم از طریق تصاویر گام به گام آموزشی همراه با پاسخ به سوالات رایج یاد بگیرید.
یک فنجان قهوه ترک و یک کاسه از نمای جلو عکس گرفته شده است
97/4 از 30 رأی
دستور چاپ
عناصر
3 فنجان قهوه ترک به اندازه یک فنجان آب فیلتر شده سرد 1/2 فنجان در هر فنجان
2 قاشق غذاخوری پر از قهوه آسیاب شده ترکی
شکر - در صورت درخواست
دستورالعمل ها
شکر (در صورت تمایل) ، آب و قهوه ترک را در قابلمه قهوه ترکی Cezve Metal قرار دهید.
با استفاده از یک قاشق کوچک ، مختصر هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و قابلمه را روی اجاق بگذارید.
مخلوط قهوه را به آرامی روی حرارت متوسط جوش می آورند. این کار 3-4 دقیقه طول خواهد کشید ، بنابراین از نزدیک تماشا کنید.
وقتی قهوه را گرم می کنید ، می بینید که یک کف تیره جمع شده است. جوش بیاورید ، با استفاده از یک قاشق کوچک مقداری کف را به هر یک از فنجان های قهوه ترک منتقل کنید. قابلمه قهوه را به اجاق برگردانید.
وقتی قهوه جوش آمد ، نیمی از قهوه را درون فنجان ها روی کف بریزید.
قابلمه قهوه را به اجاق برگردانید و قهوه باقیمانده را به مدت 15-20 ثانیه بجوشانید ، سپس بقیه را در فنجان های قهوه روی لبه بریزید.
با آب و غذای ترکی سرو می شود.
فال قهوه آنلاین ازدواج – نحوه گرفتن فال قهوه با تفسیر اشکال فنجان قهوه
امگا 3 توانا: علائم کمبود چیست و چگونه می توانید از آن خلاص شوید؟
قهوه ,، ,فنجان ,یک ,ترک ,آب ,قهوه ترک ,آن را ,را به ,می توانید ,فنجان قهوه ,kurukahveci mehmet efendi
درباره این سایت